top of page
delditskrald_logo_newnov18.jpg
delditskrald_sticker.jpg
hjem / SORTER DERHJEMME ...
GØR DET NEMT
AT SORTERE
HJEMME
67696113_1391352791002807_91764598356574

I DE FLESTE HJEM HAR VI MINIMAL PLADS TIL AT PROPPE MERE IND I VORES KØKKEN, SPECIELT I LEJLIGHEDERNE ER PLADSEN TRANG. FOR AT GØRE DET LIDT LETTERE FOR DIG SKAL DU FINDE DEN HELT RIGTIGE LØSNING DER GØR DET ENKELT FOR DIG AT SORTERE. DER ER MASSER AF INSPIRATION DERUDE, OGSÅ FRA OS.

JEANETTE FRA DEL DIT SKRALD STARTEDE MED AT SORTERE SKRALD I GL. INDKØBSPOSER, HÆNGT PÅ SØM BAGPÅ KØKKENTRAPPE DØREN. DET FUNGEREDE OKAY, MEN DER VAR EN BARRIERE I AT SKULLE ÅBNE DØREN HVER GANG ET STYKKE PLAST ELLER EN KONSERVESDÅSE SKULLE TIL SORTERING. SELVOM INTENTIONEN VAR GOD, FIK HUN IKKE SORTERET ALT SIT SKRALD. 

 

HUN FIK IDEEN TIL AT DESIGNE ET ENKELT SORTERINGSSYSTEM DER KUNNE HÆNGE I KØKKENET OG SOM HUN KUNNE HOLDE UD AT SE PÅ. MULEPOSER MED ET FEDT DESIGN, HÅNDPRODUCEREDE KNAGER OG ET LILLE SKILT GJORDE DET PLUDSELIG LETTERE AT SORTERER ALT SIT SKRALD.

DU HAR NU OGSÅ MULIGHED FOR AT KØBE DESIGNET, ELLER DU KAN KOPIERE IDEEN MED DE MULEPOSER & KNAGER DU ALLEREDE HAR. DESIGN DIT EGET SKILT TIL MULEPOSERNE, SÅ DET ER LET FOR DINE GÆSTER AT SORTERE NÅR DE ER PÅ BESØG.

 – OVERSKUDDET GÅR UBESKÅRET TIL VORES          ARBEJDE MED PROJEKT DEL DIT SKRALD


VI VIL INSPIRERE OG MOTIVERE TIL SORTERING AF SKRALD OG GØRE DET MERE OVERSKUELIGT. VI HÅBER AT DEN NYE GODE VANE KAN PÅVIRKE TIL MERE INDSIGT, MINDRE FORBRUG OG ÆNDRING AF VORES ADFÆRD FOR ET BEDRE KLIMA.

DERUDOVER BRUGER VI TID OG RESSOURCER PÅ AT INSPIRERE OG MOTIVERE PRODUCENTER, BUTIKKER, TAKE-AWAY JOINTS MV. TIL AT MINIMERE DERES BRUG AF EMBALLAGE OG SØRGE FOR AT DE KOMMUNIKERER KLART OG TYDELIGT TIL FORBRUGERNE, HVORDAN DERES EMBALLAGE SKAL SORTERES. DERUDOVER SKAL DE GIVE OS MULIGHED FOR AT SORTERE, OGSÅ NÅR VI ER UDE.

SORTER DIT SKRALD MED EN ENKEL DESIGN LØSNING ...

DESIGNET BESTÅR AF VORES ØKOLOGISKE MULEPOSE, HÆNGT OP PÅ VORES HÅNDREJET DANSK PRODUCERET KNAGE I ELMETRÆ FRA DEN FYNSKE SKOV. 

SKRIV EN MAIL HVIS DU KUNNE TÆNKE DIG VORES LØSNING ELLER DEL GERNE DINE GODE IDEER PÅ VORES FACEBOOK / INSTAGRAM SIDE TIL INSPIRATION FOR ANDRE;)

design_guideline_2022_delditskrald (1)_would.jpeg
DELDITSKRALD_muleposer_trees.jpg
delditskrald_knage_pink.jpg

TRE MULEPOSER MED PRINT PÅ BEGGE SIDER
+ TRE HÅNDDREJET KNAGER I ELMETRÆ

489,-

EN MULEPOSE MED PRINT PÅ BEGGE SIDER
+ EN HÅNDDREJET KNAGE I ELMETRÆ

189,-

For at minimere spild, samler vi til bunke med bestillinger og får trykt muleposer igen d. 1. maj, derfra går der 14 dage til levering.

VI SKAL BLIVE BEDRE TIL AT SORTERE VORES SKRALD –

DET KAN NEMLIG BRUGES IGEN OG VI HAR IKKE UANEDE 

MÆNGDER AF RÅMATERIALE TILBAGE...

HEART_orange_red.png
la' os deles om det vi har tilbage
bottom of page