hjem / SORTER DERHJEMME ...

GØR DET ENKELT AT SORTERE DERHJEMME

I DE FLESTE HJEM HAR VI MINIMAL PLADS TIL AT PROPPE MERE IND I VORES KØKKEN, SPECIELT I LEJLIGHEDERNE ER PLADSEN TRANG. FOR AT GØRE DET LIDT LETTERE FOR DIG SKAL DU FINDE DEN HELT RIGTIGE LØSNING DER GØR DET ENKELT FOR DIG AT SORTERER. DER ER MASSER AF INSPIRATION DERUDE, OGSÅ FRA OS.

JEANETTE FRA DEL DIT SKRALD STARTEDE MED AT SORTERE SKRALD I GL. INDKØBSPOSER, HÆNGT PÅ SØM BAGPÅ KØKKENTRAPPE DØREN. DET FUNGEREDE OKAY, MEN DER VAR EN BARRIERE I AT SKULLE ÅBNE DØREN HVER GANG ET STYKKE PLAST ELLER EN KONSERVESDÅSE SKULLE TIL SORTERING. SELVOM INTENTIONEN VAR GOD, FIK HUN IKKE SORTERET ALT SIT SKRALD. 

 

HUN FIK IDEEN TIL AT DESIGNE ET ENKELT SORTERINGSSYSTEM DER KUNNE HÆNGE I KØKKENET OG SOM HUN KUNNE HOLDE UD AT SE PÅ. MULEPOSER MED ET FEDT DESIGN, HÅNDPRODUCEREDE KNAGER OG ET LILLE SKILT GJORDE DET PLUDSELIG LETTERE AT SORTERER ALT SIT SKRALD.

DU HAR NU OGSÅ MULIGHED FOR AT KØBE DESIGNET, ELLER DU KAN KOPIERE IDEEN MED DE MULEPOSER & KNAGER DU ALLEREDE HAR. LAV/DESIGN DIT EGET SKILT TIL MULEPOSERNE, SÅ DET ER LET FOR DINE GÆSTER AT SORTERER NÅR DE ER PÅ BESØG.

OVERSKUDDET GÅR UBESKÅRTET TIL VORES ARBEJDE MED PROJEKT DEL DIT SKRALD

SORTER DIT SKRALD MED EN ENKEL DESIGN LØSNING ...

DESIGNET BESTÅR AF VORES ØKOLOGISKE MULEPOSE, HÆNGT OP PÅ VORES HÅNDREJET DANSK PRODUCERET KNAGE I ELMETRÆ FRA DEN FYNSKE SKOV. 

SKRIV EN MAIL HVIS DU KUNNE TÆNKE DIG VORES LØSNING ELLER DEL GERNE DINE GODE IDEER PÅ VORES FACEBOOK / INSTAGRAM SIDE TIL INSPIRATION FOR ANDRE;)

TRE MULEPOSER MED PRINT PÅ BEGGE SIDER
+ TRE HÅNDDREJET KNAGER I ELMETRÆ

489,-

EN MULEPOSE MED PRINT PÅ BEGGE SIDER
+ EN HÅNDDREJET KNAGE I ELMETRÆ

189,-

DEL DIT SKRALD 


Solitudevej 3, 4. tv   /  2200 Kbh N   /   M: 2036 4000  /   hej@delditskrald.dk
F: / delditskrald  –  I: / delditskrald