top of page
delditskrald_sticker.jpg

Slut med de tynde plastikposer

Året starter virkelig godt ud, hvis man tænker på det fra et klima perspektiv. Her fra januar skal du betale minimum 4 kroner for en bærepose i butikkerne uanset hvilken størrelse, den har, eller hvad den er fremstillet af. Vi ville nok have foretrukket at plastikposerne helt udgik, meeeeen baby steps. Det bedste af det hele er dog at du ikke længere kan få de tynde knitre plastikposer til fx at bære dine pizzaer hjem i – de bliver simpelthen forbudt af den danske regering. Det er virkelig gode nyheder... Vi kan nemlig sagtens stable pizzaerne hjem, det behøver vi ikke en pose for. Du kan dog stadig købe en plastikpose for 4 kr. og transportere dit take-away og andet med hjem i, men det er et godt sejt initiativ fra regeringen som vi måske alle skulle gribe.


𝗘𝘁 𝗻𝘆𝘁 å𝗿 𝗼𝗴 𝗻𝘆𝗲 𝗴𝗼𝗱𝗲 𝘃𝗮𝗻𝗲𝗿


Men alt kræver en tilvænning og mange af os har sikkert balanceret hjem fra supermarkedet med alt for mange varer i hænderne fordi vi glemte muleposen og nogle gange må man altså give op og tage den lette løsning for at gøre sin dag lidt nemmere.. Hvis du glemmer muleposen eller bare ik


ke kan balancere dine varer hjem, så husk at brug den indkøbte plastikpose godt og længe og sørg for til allersidst at sortere den, så den kan blive til noget helt nyt.

𝗟æ𝘀 𝗺𝗲𝗿𝗲 𝗵𝗲𝗿:

https://www.regeringen.dk/nyheder/2020/slut-med-gratis-baereposer/

Seneste blogindlæg
bottom of page