top of page
delditskrald_sticker.jpg

Kan vi undvære Single Use?

Da jeg startede med at sortere skrald, fik jeg et chok over alt den emballage jeg fik samlet sammen Jeg så det aldrig rigtigt, når det hele bare endte i samme skraldespand.


Mange spørger mig om jeg virkelig tror på at man kan redde verden ved at sortere sit skrald og det tror jeg Den indsigt man får, er med til at skabe nye gode vaner og vi skal alle omstille os, for vi kan sagtens undvære plastikposen, plastikflasken, take-away emballage mv.


Der skal tænkes nyt og heldigvis er der mange seje iværksætter derude, der kommer med geniale løsninger til os, så livet ikke bliver alt for besværligt. Det er lock-down tid og måske tid til at skabe nogle nye gode vaner;)


Kan du undvære single use?


Prøv det ad, bare en uge. Alt er svært i starten og gode vaner tager tid. Ud og invester i et start-kit og udfordringen er hermed givet:


– Genanvendelig To-Go cup – Genanvendelig vandflaske – Bambus eller glas sugerør – Mulepose til indkøb
Seneste blogindlæg
bottom of page