top of page
delditskrald_sticker.jpg

BLACK FRIDAY vs GREEN FRIDAY?

Det er vildt som BLACK FRIDAY har indtaget det danske marked, det bliver større og større for hvert år og det bliver også mere og mere udskældt. Vi ved det jo godt, vi skal jo ikke købe en masse vi ikke har brug for — specielt fordi vi ved at klimamæssigt er den helt gal og vi er nødt til at bremse op hver især. Meeeeeen........ det vil da være helt tosset ikke at spare lidt på den creme man alligevel bruger, eller de sneakers man har ønsket sig længe, man kan godt føle sig lidt dobbeltmoralsk og draget ind i de mange gode tilbud..

Heldigvis er der dukket en masse fantastiske alternativer op: Skater butikken der dog har gode tilbud, men også opfordrer kunderne til at tage de boards med som de ikke længere bruger, så de kan doneres til unge der ikke har råd, de forskellige webshops som stadig kører tilbud men vælger at donere 10-50% af omsætningen til organisationer med et grønt eller ihvertfald godt budskab, butikker der er nabo til et herberg som opfordrer forbrugerne til at tage deres gamle varme tøj med til de hjemløse, når de alligevel skal ind og shoppe nyt — så kan vi godt forsvare BLACK (GREEN) FRIDAY.

Når du kommer hjem med dine indkøb, så husk at sortere emballagen fra dine produkter. Se med her hvis du er i tvivl www.delditskrald.dk/hvordansortererduSeneste blogindlæg
bottom of page