top of page
delditskrald_sticker.jpg

Vores ønske for DEL DIT SKRALD?


Helt enkelt – det skrald vi skaber hver dag skal vi i gang med at sortere eller ihvertfald blive bedre til det, så kan det bruges igen. Materialerne har vi lånt fra naturen og vi har ikke ubegrænsede mængder, så hvorfor ikke deles om det vi har tilbage?

DEL DIT SKRALD vil gerne skabe mere fokus på affaldssortering, både derhjemme og når vi er ude. Vi har designet en enkel løsning til de små hjem, så det bliver lettere at sortere. Men, vi skal også have mulighed for at sortere når vi er ude.

Vi vil samarbejde med Take-Away joints, markedspladser, større kæder, supermarkeder mv., så de får tænkt affaldssortering ind i deres hverdag og samtidig hjælper os forbruger med at overskue hvordan vores købte emballage skal sorteres og måske endda give os mulighed for at sortere. På sigt håber vi at vi kan blive bedre til at tage hånd om det emballage vi køber med hjem og bruger ude.

LA OS DELES OM DET VI HAR TILBAGE..


Seneste blogindlæg
bottom of page