top of page
delditskrald_sticker.jpg
hjem / HVORDAN SORTERER DU? ...
HVORDAN
SORTERER
DU DIT PAP?
Mere og mere af det pap emballage vi får skrabet sammen derhjemme kommer heldigvis fra genbrugspap.
METAL       PAPIR        GLAS       PAP       PLASTIK       ALT DET ANDET      
www_delditskrald-plader.jpg
Men vi kan gøre det bedre og du kan være med til at dele dit pap med os andre, så den gode udvikling kan fortsætte. Du kan sortere alt fra paprøret fra din køkkenrulle og toiletpapir, æsken fra tandpasta, vaskepulver, opvasketabs, havregryn, sparepærer, batterier og ikke mindst æggebakkerne og de store mængder af bølgepap fra indpakning.

Vidste du: I gennemsnit bruger vi 188 kilo
pap og papir om året per husstand.

Du behøver ikke at sortere hæfter, klemmer, tape eller andet fra, sorteringsmaskinerne sorterer det selv fra. Dog skal du huske at pappet skal være rent, det dur stadig ikke med pizzabakker, mælkekartoner og andet snask.. Den gode nyhed er at Danmark snart aner muligheden for at sende det til Sverige el. Tyskland, hvor de kan genbruge det snaskede pap og mælkekartonerne..
pap.jpeg
Der er lange udsigter til en sorteringsmaskine herhjemme, men hvis det bliver shippet afsted i tonsvis har vi en god miljøgevinst i udsigt. Jo mere vi sorterer, jo større chance er der for at der bliver investeret i maskiner der kan sortere eksempelvis mælkekartoner. Så det er bare med at komme i gang med sorteringen;)

DEL DIT PAP MED OS ANDRE,
SÅ KAN DET BRUGES IGEN
sortering_pap_howto.png

la´´os deles om det vi har tilbage...

bottom of page