METAL          

PAPIR

GLAS

PAP

PLAST

ALT DET ANDET

hjem / HVORDAN SORTERER DU? ...
Sortering af metal – se her hvad der sker med dit pap!
HVORDAN SORTERER DU DIT PAP...?

Mere og mere af det pap emballage vi får skrabet sammen derhjemme kommer heldigvis fra genbrugspap – du kan være med til at dele dit pap med os andre, så vi kan fortsætte denne gode udvikling. Du kan sortere alt fra paprøret fra din køkkenrulle og toiletpapir, æsken fra tandpasta, vaskepulver, opvasketabs, havregryn, sparepærer, batterier og ikke mindst æggebakkerne og de store mængder af bølgepap fra indpakning.

VIDSTE DU: I gennemsnit bruger vi 188 kg. pap og papir om året pr. husstand?

 

EN SIDSTE LILLE TING:

Du behøver ikke at sortere hæfter, klemmer, tape eller andet fra, sorteringsmaskinerne sorterer det selv fra. Dog skal du huske at pappet skal være rent, det dur stadig ikke med pizzabakker, mælkekartoner og andet snask.. Den gode nyhed er at Danmark snart aner muligheden for at sende det til Sverige el. Tyskland, hvor de kan genbruge det snaskede pap og mælkekartonerne...

Der er lange udsigter til en sorteringsmaskine herhjemme, men hvis det bliver shippet afsted i tonsvis har vi en god miljøgevinst i udsigt. Jo mere vi sorterer, jo større chance er der for at der bliver investeret i maskiner der kan sortere eksempelvis mælkekartoner. Så det er bare med at komme i gang med sorteringen;)

SE HVORDAN DIT PAP BLIVER TIL NYT :

DEL DIT SKRALD 


Solitudevej 3, 4. tv   /  2200 Kbh N   /   M: 2036 4000  /   hej@delditskrald.dk
F: / delditskrald  –  I: / delditskrald